Jdi na obsah Jdi na menu
 

SELENA GOMEZ A JUSTIN BIEBER SI DÁVAJÍ PAUZU!

15. 8. 2011

 

SELENA GOMEZ A JUSTIN BIEBER SI DÁVAJÍ PAUZU!

STARS: Selena Gomez a Justin Bieber si dávají pauzu! - foto
Zdroj: Isifa.com

Zpěvák dostal "kopačky" kvůli svým kamarádům...

Selena (19) a Justin (17) prožívali ještě donedávna opravdovou love-story! Trable a s nimi spojené drsné hádky však přišly ve chvíli, kde Justin začal trávit víc a víc času se svými kámoši, jako jsou Lil Wayne (odsouzený za nelegální držení zbraně), Sean Kingston (v dětství se živil jako kapesní zloděj) neboChris Brown (v roce 2009 brutálně napadl svou tehdejší přítelkyni Rihannu).

A právě kriminální minulost zpěvákových nejbližších přátel Selenu pěkně štve! Několikrát svému klukovi domlouvala, aby se s těmito lidmi nestýkal, že pro něj samotného ani pro jeho kariéru nejsou žádným přínosem. "Sel mu řekla, ať se na ně vykašle dřív, než ho zatáhnou do nějakého maléru. Měla o něj strach," vysvětluje zpěvaččina známá s tím, že Selena se bála i o svoji kariéru:"Nechce, aby si ji její fanoušci spojovali s těmito lidmi. Ona mezi ně nepatří a patřit nechce."

Justin ale na slova svojí holky totálně kašlal a navíc přivedl Seana Kingstona minulý týden na Selenin koncert! To byla pro Sel poslední kapka a podle členů jejího týmu ji nikdy nikdo předtím takhle vytočenou neviděl. "Strašně se pohádali, trvalo to snad hodinu a Sel mu nakonec řekla, že by si měli dát pauzu aspoň do té doby, než skončí své turné," říká ještě kamarádka.

Podle očitých svědků Justin nesl toto Selenino rozhodnutí velmi těžce a ze zpěvaččiny šatny odcházel v slzách. "Stále ji miluje," dodává svědkyně celé hádky: "Trhalo mi srdce, vidět ho, jak pláče!" Na nedělním předáváním Teen Choice Awards však byli Selena a Justin spolu. Je tedy možné, že se usmířili.

CO SI NA TO MYSLIS??

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář