Jdi na obsah Jdi na menu
 

JUSTIN BIEBER: PRIVÁTNÍ KONCERT PRO BECKHAMOVI

5. 9. 2011

 

JUSTIN BIEBER: PRIVÁTNÍ KONCERT PRO BECKHAMOVI

STARS: Justin Bieber: privátní koncert pro Beckhamovi - foto
Zdroj: Isifa.com

Justin se s rodinou fotbalisty Davida Beckhama přátelí a jeho tři synové ho doslova zbožňují. Teď, k příležitosti narození dcery Harper Seven, zazpívá Justin jen pro ně. A dostane za to fotbalovou lekci!

Brooklyn, Romeo a Cruz Beckhamovi se už nemůžou dočkat, až jejích idol vystoupí přímo u nich doma! “Souhlasil jsem se soukromým koncertem u Beckhamových, když za to dostanu lekce profesionálního fotbalu přímo od Davida,”žertuje Justin. 
Splní si tak sen o společném tréninku, a navíc, jak dodává: “David a Victoria jsou v pohodě.”


“David je skvělý otec. Řekl mi, že by kluky moc potěšilo, kdybych přišel. Prý si pouštějí pořád dokola mé desky. Tak jsem řekl, že ano, Navíc teď, když se jim narodila holčička, musí se mnou přijít i Selena. To by mi neodpustila,” směje se Justin. “

Zpěvák také prozradil, že si klidně dovede představit, že David a Victoria budou mít ještě další miminko. “Lidi si myslí, že když se jim teď ke třem klukům narodila holčička, že už další dítě plánovat nebudou, ale já si myslím, že klidně ano. Oba jsou skvělí rodiče a své děti naprosto milují,” pochválil své přátele. 


Dohoda mezi Justinem a Davidem, že výměnou za koncert si spolu zatrénují, zní jako super akce, a kluci Beckhamovi mají vážně štěstí! Kdopak by nechtěl mít doma soukromí koncert Justina Biebra!?
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář