Jdi na obsah Jdi na menu
 

Justin Bieber v roli padoucha

16. 4. 2011

Justin Bieber v roli padoucha

STARS: Justin Bieber v roli padoucha - foto
Zdroj: Profimedia

 

Miláček fanynek Justin (16) si pro svůj vzhled vysloužil přezdívku “Baby singer”. Teď se z pódia přesouvá před kamery a chystá se na svou první roli.

Už na začátku roku se Justin na natáčení připravoval lekcemi herectví. Teď dostal roli v televizním seriálu CSI (Námořní vyšetřovací služba) a rozhodně to není žádná “Baby role”. Zahraje si kriminálníka jménem Jason McCann.

Justin o své postavě říká: “Na začátku to vypadá, že jsem sladké, nevinné dítě, ale pak se ukáže, že jsem tajným vůdcem schovaným v pozadí.”

Na hodinách herectví se učit pracovat s emocemi a charakterem. “Učil jsem se být Jasonem,” dodává. Rolí v kriminálce ale Justinova chuť podívat se do hereckého světa nekončí. Se svým manažerem se domluvil na podepsání smlouvy k filmu Overbrook, kterou natáčí společnost Willa Smithe. “Bude to fikce, která ale bude mít něco málo společného s mým životem,” tajnůstkaří Justin.

S Willem Smithem se potkal díky přátelství s jeho synem Jaydenem. Společně totiž nazpívali duet 'Never Say Never' na soundtrack k filmu Karate Kid, kde hraje Jayden hlavní roli.



Justin už první zkušenosti před kamerou posbíral také díky natáčení snímku 'Justin Bieber 3-D', který bude vyprávět příběh jeho dosavadního života. Ten už je natočený a plánuje se s jeho uveřejněním na den svatého Valentýna 2011.
V epizodě CSI se Justin objeví v USA nejpozději tento měsíc.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

las Vegas

(Jana, 4. 2. 2012 9:38)

Já JB viděla v kriminálce Las Vegas ne v Námořní

Re: las Vegas

(JayBee, 18. 1. 2013 19:24)

Jo je v kriminalce Las vegas :) Je to i na uloz to :)