Jdi na obsah Jdi na menu
 

JUSTIN BIEBER WAY

5. 9. 2011

 

JUSTIN BIEBER WAY

STARS: Justin Bieber Way - foto
Zdroj: isifa.com

Sláva tohohle týpka došla už tak daleko, že v americkém Texasu ve městě Forney po něm pojmenovali ulici.

A nešlo o žádnou malinkou právě vybudovanou silničku, která by potřebovala nové jméno, ale šlo o hlavní silnici, která vede celým městem a už dlouhá léta nese název Main Street! 

Na ulici Justina Biebera ji přejmenovala jedenáctiletá Caroline Gonzalez, která se díky výhře ve facebookové soutěži stala na jeden den starostkou města Forney. Na dotaz, proč si vybrala právě Justina, Caroline odpověděla: "Protože ho mám opravdu ráda, jeho muziku i jeho samotného. Myslím, že je skvělé mít v mém městě silnici pojmenovanou po mém oblíbeném zpěvákovi."

Kromě přejmenování ulice si "jednodenní starostka" prohlédla místní hasičskou stanici a vyzkoušela si, jaké to je, sedět na starostovské židli! 

Ačkoli se hned druhý den ráno, Justin Bieber Way přejmenovala zpět na Main Street, skutečná místní starostka Darren Rozell tím v žádném případě nechtěla říct, že by zpěváka neměla v lásce. Spíš naopak: "Pokud bude Justin chtít vidět město, ve kterém měl vlastní ulici, přivítáme ho s otevřenou náručí a rádi ho tu pohostíme."
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář