Jdi na obsah Jdi na menu
 

Nečekaná nevolnost přítelkyně Justina Biebera Seleny Gomez: Je těhotná?T

24. 6. 2011

 Americká hvězda Selena Gomez (18) byla minulý čtvrtek převezena do nemocnice poté, co si stěžovala na silné bolesti hlavy a nevolnost. Koluje mnoho spekulací o tom, co se jí přihodilo. Někteří lidé tvrdí, že je těhotná. Nicméně jistý zdroj časopisu US Weekly, který Selenu navštívil v nemocnici zjistil, že její stav byl nejspíš zapříčiněn otravou jídlem a vyčerpáním.

Selena byla převezena do nemocnice poté, co vystoupila v The Tonight Show. Během návratu domů vypadala unaveně a zesláble. Podle TMZ lékaři ještě zcela nezjistili příčinu Selenina vyčerpání a proto někteří tvrdí, že je v požehnaném stavu, do kterého se mohla dostat na nedávné dovolené se svým přítelem, zpěvákem Justinem Bieberem (17).

Brunetka je známá svým ztvárněním Alex Russo v seriálu Kouzelníci z Waverley, který obržel cenu Emmy. Selena také zpívá a má svou módní značku, která se jmenuje Dream Out Loud. 

Jeeeeeeeeeeeeeeee( to jeeeeeeeeeeee jsem napsala ja, kdyby jste si mysleli ze to tam napsali oni xDDD)

Ach jo, Bieber bude asi otec..... fanynky budou omdlet........ tedda nektery.... ja ne xDDD

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

wow

(dl moote, 11. 7. 2011 17:33)

wowrodit aaaa

wow

(dl moote, 11. 7. 2011 17:32)

wowrodit aaaa

podívej

(alexruso, 28. 6. 2011 8:49)

ahoj evo prosimte mám nový blog www.selenagomez-naparket.blog.cz byla bys tak hidná a podívala a napsala nějaký koment na můj blog pls.moc nádherný blog!