Jdi na obsah Jdi na menu
 

SELENA: NA DOVOLENOU NEMÁME ČAS

5. 9. 2011

 

SELENA: NA DOVOLENOU NEMÁME ČAS

STARS: Selena: na dovolenou nemáme čas - foto
Zdroj: Isifa.com

Justin jako zamilovaný přítel svou lásku hýčká. Naposledy věnoval Seleně jako dárek lahvičku svého parfému.

Justin je prostě romantik a chtěl potěšit Selenu něčím krásným. Proto jí věnoval flakónek vůně Someday, která pod jeho jménem vyšla na začátku tohoto roku. Z vůně se stal rázem bestseller, ale Sel přiznala, že se s ní nevoní každý den. 

„Oh, ano, Justin je hodně romantický. Naposledy mi dal lahvičku své vůně Someday. Ví, že já parfémy miluju, ale nejsem ten typ, že bych se voněla každý den stejnou vůní, takže je hodně střídám podle chuti,“ svěřila se Sel. 

„Teď jsem si nejvíc oblíbila Summer of Love od Anna Sui, ten je dokonalý,“ dává svůj tip.


Selena teď měla nabitý program s propagací singlu Love You Like a Love Songa za chvíli začíná točit nový film, takže příštích pár měsíců jí určitě nezbude čas na společnou dovolenou s Justinem. „Nikam přes léto nejedeme. Já mám celé léto turné a pak mě čeká nový film,“ nastínila nejbližší plány. 

Se singlem Love You Like a Love Song sklízí v hitparádách úspěch. Řekla ale, že určitě nemá nic společného s jejími vztahy. „Ta písnička je o pochopení lásky. O tom, jaký je ten prvotní pocit, někomu úplně podlehnout. Všichni ho máme rádi a chceme ho zažívat znovu a znovu…“
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář